Internetspel.se

Gratissajter

A10

A10.com är en spelsajt där du kan spela gratis Flashspel. Oavsett om du tycker om bilspel eller vill lägga ett pussel kommer du hitta något som passar dig. Hemsidan går i en snygg blå färg och spelen presenteras med en bild på startsidan. De går även att dela in i olika kategorier.

Du behöver inte skapa ett konto för att börja spela hos A10. Du öppnar bara upp sidan i din webbläsare och trycker på det spel som du tycker verkar intressant. Det fungerar i mobil, surfplatta och på dator. Tänk bara på att många av spelen lämpar sig bäst med mus.

Olika spelkategorier

En av deras populäraste kategorier är simulatorspel där du kan testa på allt från att vara busschaufför till att driva en restaurang. Har du vad som krävs för att klara av stressen och pressen i en snabbmatskedja? Eller vill du testa på hur det är att göra konster med en cykel?

I denna kategori hittar du även spel där du ska klara av att parkera en bil under olika situationer. Svårighetsgraden höjs i takt med att du klarar de olika banorna. Här finns även lite mer annorlunda spel där du till exempel ska spela fotboll med endast en bil som hjälp.

Utmana andra

Du behöver inte alltid spela själv utan det finns även spel där du kan utmana dina vänner eller familj. Det finns en uppsjö av spel där det går att spela två stycken. När du har klickat dig in på en specifik kategori kan du sortera spelen ytterligare en gång för att hitta det du söker.

Spelen där du kan utmana andra hittar du under multiplayer games. Här kan ni till exempel utmana varandra i sportspel som basket eller biljard. Inom denna kategori finns det även spel med fokus på “krigstema” där ni tävlar mot varandra. Annars kan ni alltid testa på klassiker som “Worms” eller “Tetris”.