Internetspel.se

flash

Flip Diving


Flip Diving är ett onlinespel som du kan ladda ner till din dator helt utan kostnad. Som du kan lista ut med hjälp av namnet handlar spelet om att dyka och göra snygga volter på väg ner till vattnet. Spelet går att spela direkt i din webbläsare så för dig som spelar på dator är det mycket enkelt att spela detta roliga spel. Har du däremot en iPad, iPhone eller en androidtelefon måste du hämta en app på App Store eller Google Play. Nedladdningen är gratis och tar bara några sekunder. När det är klart så är det bara att sätta igång att spela.

Värt att nämna är att om man spelar i webbläsaren så får man ständigt reklam för att man ska ladda ned mobilversionen. Spelar man i mobilversionen så tvingas man att se reklam stup i kvarten för andra spel. Så det är lite segt ur den synpunkten att det är väldigt mycket reklam i spelet. Utöver det, superkul.

Så här spelar du

Flip Diving är ett spel för en person. Du spelar för att samla poäng och då du når vissa nivåer kan du byta avatar till en som är tuffare och som kan göra flera och svårare simhopp. Du hoppar i början från en klippa, inte så högt upp, men allteftersom kommer du att hoppa från högre höjder och från träd, trampoliner och slott. Det finns många nivåer att nå och det tar tid att bli en champion. Du pekar på skärmen och släpper då du vill att din avatar ska hoppa. Beroende var du väljer att klicka kommer hopparen att hoppa på olika sätt.

Hoppa snyggt och få poäng

Spelet fungerar på samma sätt som vid riktiga tävlingar, det vill säga att hoppen bedöms utifrån hur lyckade de är och hur snyggt genomförda de är. Gör du ett lyckat hopp utan vare sig magplask eller landning på rygg flyttas du upp på högre höjd för varje lyckat hopp. Du styr hur hopparen gör volter genom att klicka på skärmen och gör så att nedslaget blir perfekt. På väg ner till vattnet kan du fånga upp guldmynt som du kan köpa nya simhoppare för. Flip Diving är ett komplett och roligt spel med flera nivåer och som kan hålla dig sysselsatt länge.