Internetspel.se

flash

Goodgame Empire

Vill du uppleva känslan av att härska över hela världen? Har du alltid drömt om att få styra över ditt eget imperium? Med Goodgame Empire får du chansen. Bygg upp ditt slott, utöka kungariket och led din armé till vinst och makt. Din resa startar här!

Hur börjar jag?

Hur gör jag för att börja spela? Det är väldigt enkelt. När du först öppnar spelsidan får du välja det som ska bli ditt användarnamn. Med detta namn kommer du härska. Sedan skriver du in e-post och väljer lösenord. När detta är gjort blir du kastad rakt in i spelet och får ta del av olika uppgifter som hjälper dig att nå dina mål.

Hur fortsätter jag?

Du får snabbt en genomgång över var allt material finns för att påbörja uppbyggnaden av ditt slott. Välj vilket hus du vill ha och var det ska placeras. Tänk på att placera husen så att du är redo att stå emot en attack när dina fiender dyker upp. När husen är utplacerade är resan mot ditt imperium startat. Klicka på “world map” för att se var dina fiender håller till.

Attackera dina fiender

Dags att fortsätta resan för att bygga imperium. På världskartan ser du var dina fiender är bosatta och hur stora slott de har. Baserat på detta kan du planera din attack för att vinna makt, mark och ära. På kartan ser du också om du håller på att bli attackerad själv. Avbryt i så fall alla planer och försvara ditt imperium! När striden är klar – attackera tillbaka.

Börja med att tänka ut varifrån du vill attackera. Du kan attackera dina motståndare från tre olika håll. När du valt varifrån attacken ska komma bör du snabbt komma till skott. Vänta inte ut tillfället – attackera direkt! Gör det genom att dra dina krigare till fältet och placera dem framför fiendens slott för en attack framifrån. På ditt kommando klickar du på “attack” i högra hörnet. SE UPP!