Internetspel.se

flash

Stickman Archer 2

Stickman Archer 2 är ett onlinespel som du kan hitta på nätet. Stickman Archer är en serie spel med samma tema, det handlar om en bågskytt som hamnar i olika situationer där han måste försvara sig genom att skjuta ner sina motståndare. Detta är alltså uppföljaren till Stickman Archer och i denna utgåva är både utmaningarna och motståndarna. Spelaren möter en annan bågskytt i en duell och i Stickman Archer 2 så finns det ett oändligt antal fiender. Så snart du har träffat och dödat din motståndare så dyker det upp en ny på ett annat ställe på skärmen.

Så här ser spelet ut

Spelplanen är ganska enkel i Stickman Archer 2. Egentligen är det en tvådimensionell bild där du som spelare står nere i vänstra hörnet av spelplanen på en plattform. Det gör även motståndaren, som står till höger ganska högt då spelet börjar. Det är en stor fördel för din motståndare att stå högre och du måste vara supersnabb att sikta och skjuta iväg din första pil och helst träffa direkt. Risken är annars stor att spelet slutar innan det knappt hunnit börjat. En omgång tar nämligen slut då du träffats så illa att du dör och faller ner till botten av spelplanen.

Spelregler

Reglerna är väldigt enkla och inte alls svåra att lära sig. Du ska helt enkelt skjuta dina pilar så att du träffar din motståndare. Du börjar med att sätta muspekaren på den bågskytt som föreställer dig. Spelar du på en telefon eller surfplatta sätter du ett finger på skytten. För att spänna bågen och sikta drar du muspekaren mot din fiende, ju längre du drar desto hårdare spänns din båge. Man kan likna det vid att du ritar pilens bana. Träffar du huvudet dör din motståndare direkt. Det behövs däremot två träffar på kroppen för att oskadliggöra din fiende.