Internetspel.se

Multi

Mafia Battle

Maffia Battle är ett onlinespel som man kan spela ensam eller mot andra spelare. Spelet tillhandahålls av GamoVation B. V. som är ett holländskt spelföretag. Spelet är gratis att spela men det finns saker man kan köpa inne i spelet, till exempel diamanter som man kan behöva för att bedriva sin kriminella verksamhet. Kriminella? Ja, spelet handlar om att du ska agera maffiaboss och tjäna pengar på att framställa droger, men även att sälja olika former av narkotika. Det är ett komplext spel med många saker att hålla reda på vilket gör spelet roligt och spännande. Du kan följa Maffia Battle på Facebook.

Registrera dig och börja spela

Det första du måste göra är att registrera dig på www.mafiabattle.com. Är du i Sverige kommer du att styras till den svenska sidan. Där fyller du i dina uppgifter och är du under 16 år måste du kunna visa att du har dina föräldrars tillstånd att spela Mafia Battle. När du väl har registrerat dig så är det bara att börja spela. Spelplanen som du då ser är en stad med olika hus, bland annat ett casino. Dit kan du gå för att spela och vinna pengar som du använder i kampen mot de andra maffiabossarna för att bli den rikaste.

Skumma affärer

Det finns nästan inga gränser för vilka brott du kan begå. Den huvudsakliga inkomstkällan är att tillverka och sälja droger som gräs, meth, tobak, extacy men även olja. Du kan också stjäla bilar från de andra maffiafamiljerna och bilarna kan ge bra betalt i spelet. En av de lönsammaste sakerna är trots allt framställning av heroin. Du kan köpa hela byggnaden med labb och ingredienser för att tillverka heroin för 10 miljoner i kontanter, varpå du kan producera 12 kilo heroin på 8 timmar som är värt 2 miljoner pengar. För att smyga under polisens radar använder du din MC-klubb för att distribuera drogerna.