Internetspel.se

Multi

Battle Golf Online

Battle Golf Online är ett onlinespel som kan spelas på PC, mobiltelefoner och surfplattor. Tyvärr måste du hämta en app för Android och iOS, men det är gratis och går snabbt. Spelet är ett golfspel där du ska skjuta golfbollen ner i ett hål på en holme i en sjö.

En eller två spelare

Spelet går att spela som ett enmans- eller tvåmansspel, principen är den samma. Det gäller att ställa in vinkeln på slaget och att skjuta iväg bollen lagom hårt. Spelar du ensam kan du spela i lugn och ro och ta tid på dig att ställa in de två parametrarna, vinkel och kraft, men spelar du mot en vän så kommer ett stressmoment in.

Mötas i en golfduell

Det är lätt att tro att Battle Golf Online i sin multiplayervariant skulle gå till så att två spelare spelar bollen i tur och ordning, men inget kunde vara mer fel. Ordet Battle i spelets namn antyder att här är det frågan om en duell som ska utkämpas. På spelplanen för två deltagare befinner sig spelarna på varsin sida, du till vänster och din motståndare till höger.

Fem hole-in-one vinner

Båda spelarna spelar mot ett hål på en holme mellan dem. Det gäller att få i sin boll i hålet före motståndaren. Får en spelare i sin boll fem gånger så sjunker holmen ner i vattnet och spelaren med fem träffar har vunnit. Det finns obegränsat med bollar så det är bara att slå iväg sin boll, men det lönar sig att vara noggrann om man ska träffa hålet.

Kontrollerna som du använder är mycket enkla. Du ställer först in vinkeln på slaget, sedan klickar du en gång på mätaren som visar slagets styrka. Det är inte den som är snabbast som vinner utan den som har bäst precision i slaget. En omgång tar inte mycket längre tid än en minut. Du kan även störa motspelaren genom att träffa honom med din boll.